De grote exodus naar crypto(+25,7%)

Soms heb je een sterke overtuiging, maar durf je er niet naar te handelen. Eerdere (pijnlijke) ervaringen, angst voor reacties, angst voor fouten maken. Maar soms moet je simpelweg ogen dicht, en ervoor gaan...

Jasper
Jasper

"We zijn niet bullish genoeg". Misschien wel een van de meest gebruikte motto's binnen "De Lange Termijn" dit jaar. Zowel Twan als ik zijn buitengewoon enthousiast over de toekomst van digitale assets, crypto en blockchain. Dit weerspiegelt zich ook in onze portfolio's.

Persoonlijk koester ik hoge verwachtingen van small caps dit jaar. Mijn innovatiemandje, gestart met acht aandelen, vertoont echter een vergelijkbaar patroon als vorig jaar: enkele winnaars, maar vooral sterke verliezers na de kwartaalcijfers.

Echter, de markt blijft meedogenloos ten opzichte van small caps. Een enkel misstapje, of het niet behalen van de verwachte outperformance volgens analisten, resulteert in koersdalingen van 20% of meer. Nieuw jaar, dezelfde problemen. De liefde is eenzijdig.

Terwijl Twan consequent (succesvol) vasthoudt aan zijn BIG-strategie, is mijn aanpak iets flexibeler en opportunistischer. En wanneer ik dan zie dat...

  • ...de cryptomarkt een enorme kracht laat zien...
  • ...small caps opnieuw worstelen...
  • ...de volatiliteit tussen small caps en crypto nauwelijks verschilt...
  • ...maar de potentiële winst van crypto in de komende anderhalf jaar exponentieel hoger is...

...dan moet ik bereid zijn om volledig te gaan voor mijn 'Big Bet' waar ik al maandenlang openlijk over praat:

Maart begint praktisch met een volledig crypto-gerelateerde portfolio.

Dit bericht is alleen voor Members

Abonneren

Heb je al een account? Inloggen