Word lid van DLT

DLT Plus
€ 9
/ maand
€ 99
/ jaar
Save  
Word DLT Plus member en krijg onbeperkt toegang tot alle content en community.
  • Onbeperkt toegang tot dagelijkse artikelen en analyses
  • Actueel inzicht in onze portfolio's en aan-/verkopen toelichting
  • Beleggen in onze thema-portfolio's
  • Wekelijkse (uitgebreide) nieuwsbrief
  • Praat mee in onze exclusieve Discord community
  • Stuur jouw vragen in voor de podcast

Wat zeggen onze members (100+)?

Vooral de Discord helpt mij enorm keuzes te maken, mijn hersenspinsels tegen gelijkgestemden aan te houden en het behoedt me voor impulsieve acties.

Ik zou iedereen aanraden, die graag offensief belegd zich aan te sluiten bij de DLT community!

Ruben ⭐⭐⭐⭐⭐
DLT is voor mij een uitstekend platform om op de hoogte te worden gehouden geworden van interessante ontwikkelingen.

De wekelijkse nieuwsbrief is erg interessant met nieuw besproken aandelen of nieuwtjes die normaal gesproken langs mij heen gaan vanwege een drukke baan.

Gert-Jan ⭐⭐⭐⭐⭐
Super leuke, leerzame club waar ik veel leer doordat investeringen vanuit verschillende kanten bekeken worden. Ik gebruik de kennis echt in mijn investeringsbeslissingen.

Daarnaast is het ook nog eens gezellig.

Robin ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat echt opvalt aan "De Lange Termijn" is het sticky karakter van het platform. De podcast bouwt een gemeenschap van luisteraars die niet alleen geïnformeerd willen worden, maar ook betrokken en geïnspireerd raken.

Dit wordt verder versterkt door de interactie met het publiek, wat een gevoel van gemeenschap en betrokkenheid creëert. Ik ben fan!

Jesse ⭐⭐⭐⭐⭐

Waarom zou ik member worden?

Het allerbelangrijkste is dat onze inzichten, ervaringen en toegang tot een groep gelijkgestemde beleggers jou kunnen helpen een betere belegger te worden.

Concreet betekent dit dat je betere beslissingen gaat maken, wat je hopelijk ook een beter resultaat gaat geven met jouw beleggingen.

Uiteraard help je ons tegelijkertijd om meer én betere content te kunnen produceren. Iedere verdiende euro gaat rechtstreeks naar het verbeteren en uitbouwen van ons platform.

Delen jullie ook kooptips voor aandelen, crypto e.d.?

Wij zijn fundamentele, optimistische, lange-termijn beleggers. Dat betekent dat wij graag onze analyses en verwachtingen voor de toekomst delen, ook voor individuele beleggingen en opkomende trends en markten.

Wij zullen echter nooit een koop- of verkoopadvies geven voor een specifieke belegging. Ook zullen wij niet pronken met garanties of spectaculair rendement om jou te overtuigen om member te worden.

Onze analyses zijn bedoeld om beleggers te enthousiasmeren met hun eigen onderzoek verder te gaan.

Kan ik mijn abonnement op ieder moment stopzetten?

Ja, uiteraard kan je op ieder moment jouw abonnement stoppen. Je maakt jouw betaalde periode nog af en daarna wordt jouw account opgezegd en heb je geen toegang meer tot het platform.

Overigens kunnen wij geen refunds honoreren, als je besluit om jouw account te sluiten voordat de betaalperiode (maand of jaar) voorbij is.

Ik wil beginnen met beleggen. Is member worden dan nodig?

Iedereen die net begonnen is met beleggen en meer wil leren, is meer dan welkom bij de DLT community.

Houd er wel rekening mee dat veel van de content wellicht nét een stapje hoger ligt dan beginners-niveau. Niet omdat het heel ingewikkelde stof is, maar omdat je zonder eerst de basisprincipes onder de knie te krijgen, wellicht soms even verward achter je oren zult krabben.

Er is altijd wel iemand om je te helpen met basis-vragen en neem vooral ook even een kijkje in de beginners-sectie van de website (via het menu).

Geven jullie ook persoonlijk advies?

Nee, wij geven geen persoonlijk advies. Wij zijn geen financieel adviseurs, maar gepassioneerde beleggers die graag onze ervaringen en fouten delen.

Voor hulp bij jouw persoonlijke financiële situatie, neem contact op met een professionele vermogensbeheerder of financieel adviseur.