Ebook: Start Met Beleggen

Ebook: Start Met Beleggen

Het klinkt misschien tegenstrijdig om te starten met beleggen in een dalende markt, waarbij veel beleggers paniek ervaren en op verlies staan. Maar ik ben echt van mening dat er geen betere tijd is om te beginnen dan deze.

Veel beleggingen zijn in prijs gedaald, waardoor je een streepje voor hebt op diegenen die de afgelopen jaren veel geld hebben belegd. Je krijgt als het ware een nieuwe kans die veel beleggers graag zouden hebben. Tevens is het beter om ervaring op te doen bij dalende, dan bij stijgende koersen. Zodoende leer je omgaan met emoties en geef je jezelf de kans om een betere belegger te worden.

Wel is het in een markt als dit zaak om verstandig met de situatie en jouw eerste stappen om te gaan. Je hebt een houvast nodig om geen valse start te maken. Daarom heb ik dit ebook juist nu geschreven en uitgebracht.

Waarom dit boek?

Alles wordt elk jaar duurder, die levensveranderende loonsverhoging voelt als een verre droom en we lijken steeds verder achterop te raken in onze pogingen om ooit financieel vrij en onafhankelijk te kunnen zijn.

Wat doe je met je geld, nu sparen niets meer oplevert. Beleggen? Maar beleggen is eng, complex en je kunt al je geld kwijtraken - toch? Nee! Ik ga je laten zien dat het makkelijker is dan je denkt om te starten met beleggen.

Geen ingewikkelde termen, geen tips voor snelle rijkdom of complexe systemen uit dure cursussen die allemaal dezelfde belofte verkopen. Gewoon de basis, zodat jij de eerste stappen kunt zetten en geen valse start hoeft te maken - zoals bij mij wel het geval was.

Na ruim 16 jaar beleggen krijg ik nog elke week de vraag: “hoe zou jij dat aanpakken, als je helemaal opnieuw zou moeten beginnen met beleggen?”. Om die vraag te kunnen beantwoorden, heb ik dit boek geschreven. Aangevuld met mijn eigen ervaringen en met feedback van echte beginnende beleggers anno 2022.

Voor wie is dit boek?

Dit boek is voor iedereen die besloten heeft dat het tijd wordt om te gaan starten met beleggen en tot nu toe de stap nog niet heeft genomen. Het is namelijk nooit te laat om te beginnen.

Voor wie is dit boek niet?

Ben je al een tijd bezig met beleggen en heb je het idee dat je de basis echt wel onder de knie hebt? Dan zul je waarschijnlijk niet genoeg waarde halen uit het stappenplan en de tips in dit boek.

Waar dit boek over gaat

 • Waarom je zou willen starten met beleggen
 • Hoe je een doel en plan kunt opstellen voor jouw beleggingen
 • Welke beleggingen geschikt zijn om mee te beginnen
 • Waar en hoe je die beleggingen kunt kopen en verkopen
 • Hoe je emoties en stress uit het beleggen kunt halen
 • De valkuilen en fouten die je gaandeweg zult ervaren (en hoe je ermee omgaat)
 • En nog veel meer

Waar dit boek NIET over gaat

 • Hoe je snel rijk wordt
 • Hoe je leert day-traden
 • Shortselling of beleggen met geleend geld
 • De beste aandelentips voor snelle winsten
 • Cryptovaluta, opties, turbo’s, futures, hefboomproducten en andere beleggingsproducten voor gevorderden

Na jouw aankoop

Na het afronden van jouw bestelling, ontvang je direct een e-mail met de link om jouw ebook te downloaden. Dit ebook is beschikbaar als EPUB bestand en geschikt voor de meeste e-readers en digitale boeken apps.

Verkrijgbaar bij AmazonApple Books, de Kobo shop en Bol.com

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in