Abonneren

Stel je eens voor dat je een community van mensen om je heen hebt die je kunnen helpen om slimmer te gaan beleggen, door te leren van elkaars fouten en successen.

😱 Voel jij je soms onzeker over jouw beleggingskeuzes?

🤦 Ervaar je momenten van FOMO, hebberigheid en angst, waardoor je impulsief en te snel jouw beleggingen koopt of verkoopt?

🧐 Twijfel je regelmatig over je portfolio, met als gevolg regelmatige strategiewijzigingen en veel transactiekosten?

Wij nodigen alle beleggers uit om te leren van elkaars gemaakte fouten, goede en slechte ervaringen en diepgaande inzichten. Word member en krijg onbeperkt toegang tot zowel onze inzichten en ervaringen alsmede die van alle andere beleggers in de DLT community.

😍
Je kunt het altijd vrijblijvend proberen, want de eerste twee weken zijn gratis op proef!

Dat is onze missie bij 'De Lange Termijn': beleggers met elkaar verbinden, zodat we van elkaar kunnen leren, samen kansen spotten en uiteindelijk betere beslissingen maken voor de toekomst.

Wij hopen met onze bijdrage, voor wat meer duidelijkheid en kalmte in turbulente tijden te kunnen zorgen. Ook delen we onze eerlijke analyses van beleggingen en markttrends, altijd vanuit ons unieke perspectief en nooit als direct koopadvies.


Voordelen als member:

Je krijgt direct toegang tot onze uitgebreide database aan exclusieve content. Van aandeel- en markt analyses tot portfolio-updates en tips. Ideaal voor mensen die graag serieus voor een langere tijd willen gaan beleggen.
Doe inzichten en ideeën op vanuit de DLT community. Praat laagdrempelig mee met andere fanatieke beleggers in onze privé Discord.
We behandelen op ons platform niet alleen beleggen in aandelen, maar kijken ook breder naar onder andere startups, crypto, edelmetalen en meer.
Ben je enthousiast over onze visie, strategie en analyses? Dan kan je eenvoudig met onze portfolio's mee beleggen via onze Trading212 mandjes, exclusief voor members.

Niet geschikt voor:

Wanneer je nog niet begonnen bent met beleggen en vooral mensen zoekt die je kunnen overhalen om te gaan starten met beleggen. Die beslissing moet je echt zelf nemen. Laat niemand je zomaar overhalen, "omdat zij het ook al jaren doen".
Als je voornamelijk op zoek bent naar tips om snel rijk te worden. Dan ga je echt weinig plezier ervaren aan ons platform en community. Wij delen onze ervaringen voor de lange-termijn beleggers.
Als je met name geïnteresseerd bent in korte-termijn trading, moonshots, ingewikkelde strategieën met geavanceerde en exotische derivaten.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik member worden?

Het allerbelangrijkste is dat onze inzichten, ervaringen en toegang tot een groep gelijkgestemde beleggers jou kunnen helpen een betere belegger te worden.

Concreet betekent dit dat je betere beslissingen gaat maken, wat je hopelijk ook een beter resultaat gaat geven met jouw beleggingen.

Uiteraard help je ons tegelijkertijd om meer én betere content te kunnen produceren. Iedere verdiende euro gaat rechtstreeks naar het verbeteren en uitbouwen van ons platform.

Zijn de eerste twee weken echt gratis en vrijblijvend?

Jazeker. Je hoeft pas te beginnen met betalen nadat de eerste twee weken zijn afgelopen. Die krijg je gratis van ons. In die periode kan je ervoor kiezen om het abonnement te stoppen, of het wordt na twee weken automatisch overgezet naar een maand- of jaarbonnement. Eitje.

Delen jullie ook kooptips voor aandelen, crypto e.d.?

Wij zijn fundamentele, optimistische, lange-termijn beleggers. Dat betekent dat wij graag onze analyses en verwachtingen voor de toekomst delen, ook voor individuele beleggingen en opkomende trends en markten.

Wij zullen echter nooit een koop- of verkoopadvies geven voor een specifieke belegging. Ook zullen wij niet pronken met garanties of spectaculair rendement om jou te overtuigen om member te worden.

Onze analyses zijn bedoeld om beleggers te enthousiasmeren met hun eigen onderzoek verder te gaan.

Kan ik mijn abonnement op ieder moment stopzetten?

Ja, uiteraard kan je op ieder moment jouw abonnement stoppen. Je maakt jouw betaalde periode nog af en daarna wordt jouw account opgezegd en heb je geen toegang meer tot het platform.

Overigens kunnen wij geen refunds honoreren, als je besluit om jouw account te sluiten voordat de betaalperiode (maand of jaar) voorbij is en je ook al gebruik hebt gemaakt van de gratis proefperiode van 14 dagen.

Hoe werkt het meebeleggen in jullie portfolio's?

Wij hebben enkele mandjes samengesteld waar wij beiden actief in beleggen. Als member heb je de mogelijkheid om via de broker Trading212 onze mandjes te kopiëren.

Ook biedt het de optie om veranderingen en aanpassingen binnen deze mandjes automatisch bij te werken in jouw eigen mandje. Kort gezegd: als wij iets veranderen, dan krijg je hiervan een melding en kun je kiezen of je onze verandering zelf ook wilt overnemen.

Let op: dit is wel geheel op eigen risico, puur voor entertainment en doe dit alleen met geld dat je voor een lange tijd kunt missen.

Ik wil beginnen met beleggen. Is member worden dan nodig?

Iedereen die net begonnen is met beleggen en meer wil leren, is meer dan welkom bij de DLT community.

Houd er wel rekening mee dat veel van de content wellicht nét een stapje hoger ligt dan beginners-niveau. Niet omdat het heel ingewikkelde stof is, maar omdat je zonder eerst de basisprincipes onder de knie te krijgen, wellicht soms even verward achter je oren zult krabben.

Er is altijd wel iemand om je te helpen met basis-vragen en neem vooral ook even een kijkje in de beginners-sectie van de website (via het menu).

Geven jullie ook persoonlijk advies?

Nee, wij geven geen persoonlijk advies. Wij zijn geen financieel adviseurs, maar gepassioneerde beleggers die graag onze ervaringen en fouten delen.

Voor hulp bij jouw persoonlijke financiële situatie, neem contact op met een professionele vermogensbeheerder of financieel adviseur.