Portfolio van Jasper

Mijn portfolio is gericht op vermogensgroei vanuit een tech-focus, met hoge cashflow bedrijven, innovatieve startups en crypto.
Portfolio van Jasper

Ik geloof dat particuliere beleggers de markt op de lange termijn kunnen verslaan door bewust te zijn van onze voordelen:

  • We hebben tijd aan onze zijde. In tegenstelling tot institutionele investeerders zijn we niet gebonden aan de druk om elk kwartaal rendement te behalen.
  • We genieten van vrijheid in onze investeringskeuzes. Er zijn geen beperkingen op het type assets waarin we kunnen investeren. Of het nu gaat om crypto, aandelen met een waardering onder $1 miljard, of pre-revenue bedrijven, alles is mogelijk.
  • Bovendien bezitten we de autonomie om onze eigen weg te kiezen zonder anderen te hoeven overtuigen van onze beslissingen.

Maar slechts weinigen kunnen zich een toekomst voorstellen die momenteel nog niet zichtbaar is. Dit vermogen om voorbij de horizon te kijken, is een unieke kwaliteit die beleggers kunnen benutten.

“Innovation is the ability to see change as an opportunity - not a threat” - Steve Jobs

Mijn overtuiging wordt weerspiegeld in een krachtig geconcentreerd innovatieportfolio, opgebouwd rond vijf hoofdcategorieën:

💸
High FCF / ROIC aandelen zijn solide cashcows met bovengemiddelde groeiverwachting, efficiënt in kapitaal herinvesteren, sterk winstgevend met groeiende marges.
📈
Solid Hypergrowth aandelen zijn groeibedrijven met bewezen businessmodel, uitbreidende marges en sterk groeiende omzet met potentie voor marktleiderschap.
🚀
Potential Future Leaders zijn ware disruptors aan het begin de S-curve, met de potentie om een industrie te verstoren. Dit zijn vaak Small Caps (<$2B) en actief in een innovatieve hypergrowth industrie.
👼
Startup investeringen zijn een combinatie van angel investments - direct bij het founder team - en investeringen via platforms zoals Seedrs.com en Republic.
🪙
Crypto & Digital Assets betreft mijn investeringen in cryptocurrency zoals Bitcoin, Ethereum, en andere vormen van digitale assets.

Volg mijn portfolio

Als DLT Plus member kun je mijn posities, rendement en transacties op ieder moment volgen in de portfolio tracker.

Verder lezen? Meld je nu aan als DLT Plus lid

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in