Portfolio van Twan

Mijn portfolio bestaat uit diverse beleggingen, van aandelen tot crypto. Volg mijn actuele posities, rendementen en recente transacties.
Portfolio van Twan

Ik ben over het algemeen meer een categorie-belegger dan een niche-specialist. Mijn kernportfolio is opgebouwd uit een mix van aan de ene kant zeer risicovolle en aan de andere kant minder risicovolle assets. Hiermee zorg ik voor een balans waardoor ik beter kan slapen.

Ik beleg onder andere in ETF's, groeiaandelen, goud, crypto en startups. Sinds ik ben begonnen met beleggen in 2006, heb ik een gemiddeld jaarlijks rendement (CAGR) van 16% weten te behalen.

Strategie

Beleggen doe ik op basis van mijn eigen “BIG” strategie en bestaat uit de volgende drie lagen

  1. Bescherming dient als anker voor mijn portfolio.
  2. Inkomen is waar ik uiteindelijk van wil leven als ik oud en grijs ben.
  3. Groeibeleggingen gebruik ik om de andere twee categorieën mee aan te vullen. 

Een simpele, maar effectieve strategie die ik al jaren zonder al teveel onnodige stress volhoud. Want het gaat bij beleggen niet alleen om rendement maar zeker ook om de balans tussen financiën en welzijn.

Volg mijn portfolio

Als DLT Plus member kun je mijn posities, rendement en transacties op elk gewenst moment volgen in de portfolio tracker.

Verder lezen? Meld je nu aan als DLT Plus lid

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in