Wat is "De Lange Termijn"?

Wat is "De Lange Termijn"?

Vanaf januari 2023 is de podcast "De Lange Termijn" gelanceerd, waarin Jasper en Twan wekelijks praten over de nieuwste trends in aandelen, crypto en startups.

In deze podcast draait alles om vermakelijke verhalen en kansen in de beleggingswereld, aangevuld met hun persoonlijke ervaringen en de lessen die ze onderweg hebben geleerd.

Vanuit die overtuiging is de podcast uitgebreid met dit platform, voor actieve beleggers die verder kijken dan ETF's, obligaties en de gebruikelijke aandelen.

Ons doel is om een verfrissend geluid te bieden voor de moderne beleggers, die met een opportunistische bril kijken naar kansen in de markt. Van aandelen en crypto, tot startup investing en trading.

Daarbij is het onze ambitie om zoveel mogelijk kennis en ervaring bij elkaar te brengen in één community.

Uitdagingen van een moderne belegger?

Twan en Jasper zijn DLT gestart vanuit een drietal uitgangspunten:

📱
De financiële wereld is conservatief, met learnings uit een vergaande generatie die niet meer passen bij de snelle, moderne wereld.
🪙
“Zonder dividend is het geen investering. Bitcoin is gokken". Veel (traditionele) websites bieden een beperkte scope van de mogelijkheden.
📈
Veel content is gericht op de korte termijn, van nieuws tot koop- en verkoopadvies. Maar weinig platforms helpen jou groeien om zélf betere beslissingen te maken.

Wie zitten er achter DLT?

De Lange Termijn is een collectief van gepassioneerde beleggers. Dankzij onze groep 'Creators' brengen we dagelijks diepgaande content over allerlei verschillende thema's. Ieder vanuit een eigen specialisme.

Overzicht auteurs bij De Lange Termijn
Het platform voor moderne beleggers, waar we ideeën en inzichten delen over beleggen in aandelen, crypto en startups.

Het is onze ambitie om de moderne belegger te helpen om betere, bewustere keuzes te maken in zijn / haar financiële reis. Met de nadruk op eerlijke verhalen, het delen van onze fouten, onderling bespreken van ieders analyses, en leren van ieders learnings die ons succesvol maken.

Onze Discord community bestaat uit 100+ gepassioneerde beleggers die met elkaar sparren en ideeën uitwisselen.

Samen sta je sterk. Voor de lange termijn.

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in