Wie zijn Twan & Jasper?

Wie zijn Twan & Jasper?

Wij zijn Jasper en Twan; twee doodgewone beleggers die met een optimistische kijk op de toekomst, de ups en downs bespreken van het investeren in onder andere: aandelen, ETF's, edelmetaal, crypto en startups.

Jasper

Jasper is een belegger met een enorme overtuiging in de kracht van innovatie. Hij is ervan overtuigd dat op de lange termijn de meest vernieuwende bedrijven, in de snelst groeiende sectoren, de grote winnaars op de beurs worden.

Zijn overtuiging komt tot uiting in een sterk geconcentreerd innovatieportfolio, waarin hij slechts enkele assets bezit die aan de beginfase staan van hun groeicurve. Momenteel is Jasper met name geïnvesteerd in crypto, small caps en startups.

Hij is in 2021 de "Mister Don Podcast" gestart, waarin hij meer dan honderd afleveringen heeft gemaakt over beleggen. Uiteindelijk is die podcast doorontwikkeld naar de huidige "De Lange Termijn" podcast.


Twan

Twan is financieel onderzoeker, blogger en actief belegger sinds 2006. Hij schrijft sinds 2019 over de markt, personal finance, investeren en de economie. Hij heeft inmiddels meer dan 200 artikelen geschreven die samen al meer dan 500.000 keer gelezen zijn.

Hij heeft ruim 10 jaar duizenden uren onderzoek gedaan om zijn eigen financiële situatie op de rit te krijgen. En met succes: z'n vermogen groeide en hij raakte in contact met mensen die ook wilden wat hij wil: financieel slimmer en onafhankelijker worden. Het streven is om uiteindelijk deels te kunnen leven van passief inkomen. Niet om straks helemaal niet meer te werken, maar niet langer volledig afhankelijk te zijn van werk om te kunnen leven.

Na meer dan vijftien jaar een goedbetaalde, maar stressvolle functie bekleed te hebben voor een internationaal bedrijf, heeft hij in 2020 besloten om het helemaal anders te gaan doen en heeft zich volledig toegelegd op personal finance, investeren en educatie.

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in