Waarom DLT Plus member worden?

Waarom DLT Plus member worden?

Veel moderne beleggers lopen tegen dezelfde uitdagingen aan:

  • Hoe bouw ik een sterk portfolio voor de komende jaren?
  • Welke assets zijn interessant, wanneer stap ik in en uit?
  • Hoe houd ik mijn emoties als belegger onder controle?
  • Met wie praat ik erover als mijn vrienden en/of familie geen interesse hebben?
  • Hoe en waar vind ik de juiste informatie, tips en samenvattingen van gebeurtenissen?

Deze vragen hebben wij zelf ook. Als DLT Plus-member word je dagelijks geïnspireerd door inzichten van andere gepassioneerde beleggers, ieder met een specialisme die jou helpt om betere beslissingen te maken.

📮
Wekelijkse nieuwsbrief
Geen tijd om dagelijks het nieuws te volgen? Iedere zaterdag ontvang je onze nieuwsbrief. Hiermee heb je een persoonlijke assistent die de belangrijkste gebeurtenissen van de week filtert en voor jou samenvat.
💰
Inzicht in onze portfolio's
Je krijgt volledig inzicht in de portfolio's en transacties van Twan en Jasper, in real-time. Bovendien geven zij elke maand in een exclusief artikel context over hun beslissingen, strategie, aankopen en verkopen.
🪙
Meer dan alleen aandelen
Interesse in meer dan enkel aandelen? Wij ook. Daarom nemen wij ook assets zoals crypto, startups en edelmetalen serieus. Waarom zou je jezelf laten beperken tot één beleggingscategorie?
📈
Uitgebreide analyses
Analyses maken is ontzettend lastig. Daarom hebben wij een team van gepassioneerde beleggers die wekelijks vertellen welke assets aantrekkelijk zijn via fundamentele- en technische analyses. Op een manier die ook voor iedereen te begrijpen is.
💬
Community
Weinig vrienden die zo gepassioneerd zijn over beleggen zoals jij? Herkenbaar. In onze Discord groep kan je alle ideeën, twijfels en portfolio-strategieën bespreken met gelijkgezinde, moderne beleggers.

Wie zitten er achter DLT?

De Lange Termijn is een collectief van gepassioneerde beleggers. Dankzij onze groep 'Creators' brengen we dagelijks diepgaande content over allerlei verschillende beleggings-thema's.

Yuri, Jasper, Twan, Herman en Ted (Hubert en Robin ontbreken op de foto)
Het is onze ambitie om de moderne belegger te helpen om betere, bewustere keuzes te maken tijdens zijn/haar financiële reis.

Met de nadruk op eerlijke verhalen, het delen van fouten, het onderling bespreken van analyses en leren van ieders succesvolle en pijnlijke ervaringen.

Onze Discord-community bestaat uit 100+ gepassioneerde beleggers die dagelijks met elkaar sparren en ideeën uitwisselen.

Samen sta je sterk. Voor de lange termijn.

Wat zeggen onze members (100+)?

Vooral de Discord helpt mij enorm keuzes te maken, mijn hersenspinsels tegen gelijkgestemden aan te houden en het behoedt me voor impulsieve acties.

Ik zou iedereen aanraden, die graag offensief belegd zich aan te sluiten bij de DLT community!

Ruben ⭐⭐⭐⭐⭐
DLT is voor mij een uitstekend platform om op de hoogte te worden gehouden geworden van interessante ontwikkelingen.

De wekelijkse nieuwsbrief is erg interessant met nieuw besproken aandelen of nieuwtjes die normaal gesproken langs mij heen gaan vanwege een drukke baan.

Gert-Jan ⭐⭐⭐⭐⭐
Super leuke, leerzame club waar ik veel leer doordat investeringen vanuit verschillende kanten bekeken worden. Ik gebruik de kennis echt in mijn investeringsbeslissingen.

Daarnaast is het ook nog eens gezellig.

Robin de Vaan ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat echt opvalt aan "De Lange Termijn" is het sticky karakter van het platform. De podcast bouwt een gemeenschap van luisteraars die niet alleen geïnformeerd willen worden, maar ook betrokken en geïnspireerd raken.

Dit wordt verder versterkt door de interactie met het publiek, wat een gevoel van gemeenschap en betrokkenheid creëert. Ik ben fan!

Jesse ⭐⭐⭐⭐⭐

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in