Vastzitten in een comfortabele range (+26%)

Wat voor de ene belegger een enorm volatiele maand was, was voor mij een vrij rustige periode qua portfolio prestaties. Het rendement op mijn beleggingen blijft al een tijdje voor mij tussen de 20% en 30% hangen en ook heb ik zelf weinig acties ondernomen in mei.
Vastzitten in een comfortabele range (+26%)

Dat is ook wel een beetje de insteek achter mijn strategie: geen enorme swings omhoog en omlaag, maar toch genoeg allocatie in volatiele assets om te profiteren van goede maanden. Tegelijkertijd een stevige positie in dividend en goud, om de klappen op te vangen wanneer het even wat minder gaat in de markten.

Met uitzondering van een bijkoop-moment voor mijn Shopify positie, zag ik weinig reden om mijn cash de markt in te slingeren of posities om te ruilen. Weinig echt goede kansen, een beetje niemandsland, ondanks dat er natuurlijk een hoop gebeurde in de wereld en op de markten zelf.

Dit artikel is alleen voor DLT Plus members

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in