Startups: is dit écht dan de nieuwe Tesla?

Iedere twee weken scout ik de markt voor interessante startups die bezig zijn met een financieringsronde. Voor vandaag heb ik drie bedrijven gevonden in aansprekende sectoren, waar jij aandeelhouder van zou kunnen worden.

Jasper
Jasper

De meeste investeerders bouwen hun portfolio voornamelijk op met aandelen, ETF's, edelmetalen en soms zelfs crypto. Maar het kan ook interessant zijn om rechtstreeks te investeren in startups.

Dankzij digitale investeringsplatforms is het voor gewone particulieren tegenwoordig heel eenvoudig om ook aandelen te kopen in startups. Ik maak gebruik van drie platforms voor mijn startup investeringen:

  • Seedrs.com
  • Republic.co
  • Wefunder

Elke twee weken bekijk ik het actuele aanbod en hoop ik ergens een ruwe diamant te vinden die aansluit bij mijn interesses.

Let op: Startups zijn hoog risico en illiquide assets. De kans is groot dat je je geld verliest, of dat het voor meerdere jaren vaststaat.

Hier zijn drie startups die momenteel een financieringsronde hebben waar jij als particulier vandaag nog in kunt investeren:

Dit bericht is alleen voor Members

Abonneren

Heb je al een account? Inloggen