Startups: meedoen aan mijn succesvolste startup?

De meest succesvolle startup in mijn portfolio is bezig met een nieuwe fundingronde. Benieuwd welke startup dit is, en misschien heb jij zelf ook wel interesse om te investeren? Dit zijn weer drie interessante startups.
Startups: meedoen aan mijn succesvolste startup?

De meeste investeerders bouwen hun portfolio voornamelijk op met aandelen, ETF's, edelmetalen en soms zelfs crypto. Maar het kan ook interessant zijn om rechtstreeks te investeren in startups.

Dankzij digitale investeringsplatforms is het voor gewone particulieren tegenwoordig heel eenvoudig om ook aandelen te kopen in startups. Ik maak gebruik van drie platforms voor mijn startup investeringen:

  • Seedrs.com
  • Republic.co
  • Wefunder

Elke twee weken bekijk ik het actuele aanbod en hoop ik ergens een ruwe diamant te vinden die aansluit bij mijn interesses.

Let op: Startups zijn hoog risico en illiquide assets. De kans is groot dat je je geld verliest, of dat het voor meerdere jaren vaststaat.

Hier zijn drie startups die momenteel een financieringsronde hebben waar jij als particulier vandaag nog in kunt investeren:

Dit artikel is alleen voor DLT Plus members

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in