Grote veranderingen, maar met dezelfde strategie door in 2024

Het afgelopen jaar was er eentje voor in de boeken. Ik sloot het jaar af met +53% rendement, na een toch wel wat teleurstellend 2022. Dan kun je zeggen "gaat lekker, niets meer aan veranderen". En toch ga ik dat nou juist wel doen: veranderingen aanbrengen en doorvoeren.
Grote veranderingen, maar met dezelfde strategie door in 2024

Om mijn portfolio gezond in balans te houden, doe ik bijna elk jaar een herbalancering van mijn posities. Het tijdstip hiervoor staat niet vast, maar deed ik in dit geval toch aan het eind van het jaar.

2023 was een goed jaar, qua rendement (+53%)

In december 2023 waren dit de grootste veranderingen in mijn portfolio:

IWDA Wereld ETF (uit)

Dit artikel is alleen voor DLT Plus members

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in