Tien geweldige aandelen met een prijskaartje

Hoe zou een portfolio vol met geweldige bedrijven eruit zien? Dit is een selectie van tien aandelen waar je heerlijk mee in slaap valt. Al betaal je hier ook voor.
Tien geweldige aandelen met een prijskaartje

We zijn allemaal op zoek naar de gouden kans op de beurs: bedrijven die geweldige cijfers laten zien, maar sterk zijn gedaald in prijs vanwege pessimisme en negatief sentiment.

Ook in 2023 waren er tal van gelegenheden waarop voortreffelijke bedrijven met aanzienlijke kortingen konden worden aangeschaft. Tesla begon het jaar rond de $100 (+130%). Meta werd volledig genegeerd en startte in januari met $125 (+183%). Ook het Nederlandse Adyen daalde in één kwartaal van bijna €1.700 naar €600, waarna het in het vierde kwartaal snel verdubbelde.

Maar wat als je nu een portfolio zou willen samenstellen aan het begin van dit jaar, zonder de koersen elke week te hoeven volgen? Je hoeft niet per se bovenop de markt te zitten op het moment dat een aandeel sterk daalt. Jouw strategie is om geweldige bedrijven te kopen, ze lang vast te houden, weinig tijd te besteden aan het beheer ervan en op de lange termijn te profiteren van hun groei?

Dan kunnen deze aandelen wel eens bij jouw aanpak passen.

Dit artikel is meteen beschikbaar met een DLT Free account

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in