Is Hims & Hers nog steeds een kans na Q1 earnings?

Hims & Hers heeft afgelopen maandag hun Q1 earnings gepresenteerd. Dit aandeel staat al lange tijd op mijn wishlist. Ben ik nog steeds enthousiast na hun update?

Jasper
Jasper

Afgelopen maandag heeft Hims & Hers hun cijfers voor het eerste kwartaal gedeeld. Het is een interessant bedrijf dat al tijden op mijn watchlist staat en ook een periode deel uitmaakte van mijn portfolio.

Begin dit jaar schreef ik een analyse over Hims & Hers. Mijn conclusie destijds was:

  • Dankzij een indrukwekkende omzetgroei, stijgende marges en een positieve free cashflow heeft het bedrijf het vertrouwen van beleggers verdiend.
  • Telehealth is een enorme groeisector (23,3% CAGR tot 2023) waar de komende decennia veel beroep op zal worden gedaan vanwege de vergrijzing.
  • Het aandeel was destijds $8.82, met een fair value van $10,65. Een redelijke waardering, maar niet goedkoop. Het aandeel is sindsdien met circa 40% gestegen
Analyse: toekomst van telehealth met Hims & Hers
Het is een van de weinige voormalig SPACs die wél aan de verwachtingen heeft voldaan. Een enorme omzetgroei, stijgende marges en een interessant domein. Maar maakt dit Hims & Hers een aandeel voor de lange termijn beleggers?

Hoe kijk ik nu naar het aandeel Hims & Hers met de Q1 cijfers vers in gedachten?

📌
Disclaimer: op moment van publiceren heeft de auteur geen positie.

Dit bericht is alleen voor Members

Abonneren

Heb je al een account? Inloggen