Analyse: toekomst van telehealth met Hims & Hers

Het is een van de weinige voormalig SPACs die wél aan de verwachtingen heeft voldaan. Een enorme omzetgroei, stijgende marges en een interessant domein. Maar maakt dit Hims & Hers een aandeel voor de lange termijn beleggers?
Analyse: toekomst van telehealth met Hims & Hers

Hims & Hers is een telehealth bedrijf dat zich richt op gezondheids- en wellnessproducten, speciaal ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. Hun missie is om toegang tot gezondheidszorg en zelfzorg te verbeteren door middel van online diensten en producten die voor iedereen gemakkelijk beschikbaar zijn.

Er zijn twee manieren om naar Hims & Hers te kijken als bedrijf, afhankelijk van je perspectief. Ofwel is dit bedrijf de toekomst van medische en dagelijkse zorgverlening, met mogelijkheden voor online doktersafspraken en het gemak van productlevering aan huis met slechts één druk op de knop. Ofwel is het eenvoudigweg een digitale versie van een apotheek, verpakt in een flitsend jasje, maar eigenlijk niets bijzonders.

Tijdens deze analyse kun je zelf bepalen hoe je het bedrijf ziet. ;-)

Disclaimer: Jasper heeft een positie in Hims & Hers via zijn Innovatie mandje; Twan heeft geen positie.

Key Summary

De belangrijkste take-outs van deze analyse:

💡
Telehealth is een zeer dynamische en snelgroeiende sector. Binnen deze industrie lijkt Hims & Hers goed gepositioneerd te zijn om te voldoen aan de sterk toenemende vraag naar gezondheidszorg en medische hulp.
💡
Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende prestatie geleverd. Met een hoge omzetgroei (82% CAGR), stijgende marges en een positieve, groeiende Free Cashflow, heeft Hims & Hers het vertrouwen van beleggers weten te winnen.
💡
Hims & Hers is een boeiend bedrijf met potentie, maar de waardering maakt het geen absolute no-brainer.

Dit artikel is alleen voor DLT Plus members

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in