Beleggen in onze thema-portfolio's

Beleggen in onze thema-portfolio's

Vanaf dit jaar beleggen we een deel van ons vermogen in thematische portfolio's. Met behulp van Trading 212 kunnen beleggers eenvoudig portfolio's samenstellen, posities heralloceren en hun portfolio's laten kopiëren door anderen.

Als jij gelooft in de ideeën en thema's waarin Twan of Jasper beleggen, bieden we de mogelijkheid om mee te beleggen in onze portfolio's, exclusief voor DLT-leden.

💡
Om mee te beleggen, maak je een account aan bij Trading 212 en ontvang je als welkomstbonus één gratis aandeel met een maximale waarde van €100.

Maandelijks informeren we onze leden over ontwikkelingen in de portfolio's, mogelijke aanpassingen, relevante inzichten over de posities, en onze visie voor de komende periode.

Bij wijzigingen in een van de portfolio's ontvang je een notificatie, zodat je onze acties eenvoudig kunt repliceren in je eigen portfolio. Dit maakt het een eenvoudige en toegankelijke manier om mee te beleggen in onze thematische portfolio's.

Dit is geen financieel advies. Wij kunnen de koersontwikkeling niet beter voorspellen dan anderen. Deze mandjes beschouwen wij als een leuke feature voor onze members, maar besef dat je je geld kan verliezen.


Dit pagina is alleen voor DLT Plus members

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in