AST SpaceMobile +100% na earnings. En nu?

"AT&T gaat de strijd aan met SpaceX en Starlink dankzij AST SpaceMobile." Van een niche aandeel tot de uitdager van Elon Musk: AST heeft de aandacht op zich gevestigd nadat in de Q1-earnings een deal met AT&T is aangekondigd.
AST SpaceMobile +100% na earnings. En nu?

Aan het begin van het jaar heb ik een uitgebreide analyse geschreven over AST SpaceMobile. Het geeft een compleet beeld en is nog steeds even relevant:

Analyse: AST SpaceMobile, een potentiële 100-bagger - DLT
AST SpaceMobile beschouw ik al jaren als één van de beste risk / rewards op de Amerikaanse beurs. Wat maakt dit aandeel zo bijzonder?

Het is momenteel mijn enige individuele aandeel in mijn portfolio, vanwege de risk/reward. In mijn beleving is dit een "dit gaat naar nul, of dit doet een 100X" belegging.

📌
Disclaimer: Jasper heeft een positie in AST SpaceMobile.

Dergelijke asymmetrische beleggingen heb ik de afgelopen jaren als belegger slechts sporadisch gezien, dus die kans wil ik benutten. Echter, dit zijn ook de aandelen die het meest volatiel kunnen zijn in een korte periode:

Zo ging de koers -60% in de eerste maanden van het jaar, om daarna de afgelopen week te verdubbelen. Hierdoor is het rendement nog steeds negatief voor dit jaar, maar hoelang is dat nog het geval?

Dit artikel is alleen voor DLT Plus members

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in