Tesla niet te stoppen, Bitcoin niet vooruit te branden

Terwijl ik dit stuk aan het voorbereiden ben, neemt Bitcoin een duikvlucht waar je U tegen zegt! Kansen voor een aantal miners?
Tesla niet te stoppen, Bitcoin niet vooruit te branden

Op deze pagina

Dit doet me denken aan een eerder artikel dat TraderTed en ik samen de ether in hebben gesmeten, waarin de quote was: ‘Tedje is niet bullish op Bitcoin’. Ongeveer twee maanden geleden gaven we samen een blik op de grafiek. Mijn conclusie destijds was: "De 0.5 fib op 56k en de 0.618 fib op bijna 52k lijken de meest logische volgende bestemmingen voor Bitcoin".

Tedje sloot daarbij aan met: "Volgens de cyclustheorie zou er dan een nieuwe low moeten volgen, wat betekent dat een doorbraak van 56,5K op komst is. De dagelijkse demandzone ligt tussen 52K en 50K. Ik heb deze zone al op Twitter genoemd, zelfs toen de koers nog boven de 70K was."

Dit is niet om de loftrompet af te steken over ons werk - we zitten er immers net zo vaak naast - maar wel om te onderstrepen dat scenario’s soms langer op zich laten wachten dan je denkt. De grafieken kunnen vaak een goede voorspeller zijn van de koers; het lastigste is je houden aan je scenario. Ook in de periode daarna kende Bitcoin mooie stijgingen en was het sentiment bullish, wat vasthouden aan een bearish scenario lastig maakt.

We pakken zo de grafiek van Bitcoin erbij in deze turbulente tijd, maar starten zoals je gewend bent bij de resultaten.

Verder lezen? Meld je nu aan als DLT Plus lid

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in