Een shortpositie in Coinbase: Ted doet het

Mijn belofte van vorige week om in de zoektocht naar een interessant aandeel achteraan het alfabet te beginnen, ga ik alweer glansrijk breken! Vandaag wordt Coinbase onder de loep genomen.
Een shortpositie in Coinbase: Ted doet het

Op deze pagina

Met het aantrekken van CryptoPoef als nieuwe Creator komt er bij De Lange Termijn meer focus op crypto. Daardoor ben ik als technisch analist getriggerd om ook eens in dat hoekje te kijken.

Nadat ik eerder al Block onder de loep had genomen (ook al het begin van het alfabet!), schuif ik nu wel een letter naar achteren: ditmaal ga ik commentaar geven bij de grafieken van Coinbase!

📌
Disclaimer: op moment van publiceren heeft de auteur een short positie.

Nog maar 3 jaar op de beurs

De historie van Coinbase op de Amerikaanse beurzen is kort. In april bewandelde het voor het eerst Wall Street. En op dag één liet het al direct zien dat het geen saaie Unilever zou zijn. Wat heet: na een opening op $381 sloot het dezelfde dag op $328, maar tussentijds had er ook al $419 en $310 op de borden gestaan... Een achtbaanfonds dus en niet voor iemand met een zwakke maag!

Bovenstaand de maandgrafiek (@beursbetweter, ik heb je advies ter harte genomen) waarin de hele historie is verwerkt. Om maar met een saillant detail te beginnen: de all-time high is op dag één gezet!

Dit artikel is alleen voor DLT Plus members

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in