'Dont F*ck This Up', verliezen in de crypto bullmarket

De afgelopen maanden is mijn kennis en interesse in crypto sterk toegenomen. In deze fase is één uitspraak bij mij sterk blijven hangen, namelijk van Raoul Pal: "Dont F*ck This Up". Welke lessen kunnen we leren van het verleden? En waar in de cycle staan we nu?

Jasper
Jasper

Wie mij al een tijdje volgt, heeft een ware renaissance in mijn portfolio kunnen zien. In slechts enkele maanden tijd is mijn portfolio verschoven van voornamelijk aandelen naar grotendeels crypto-gedreven. Het was geen direct voor de hand liggende stap.

Ongeveer een jaar geleden heb ik bewust gekozen om een portfolio op te bouwen met drie kern-elementen: solide groeibedrijven, tech-aandelen met een hoge vrije cashflow en Return On Invested Capital, en een mandje Small Caps met hypergrowth potentie.

Waarom dan opeens zo'n aardverschuiving in mijn portfolio? De reden ligt in een combinatie van drie ontwikkelingen:

Dit bericht is alleen voor Members

Abonneren

Heb je al een account? Inloggen