Mijn exit-plan voor de crypto-bullmarkt

Het lijkt er inmiddels op dat we in een crypto-bullmarkt zitten en met Bitcoin boven z'n oude All Time High koers van rond de $69.000, komt voor mij ook weer de vraag op: wanneer ga ik verkopen?

Twan
Twan

In voorgaande crypto-bullmarkten heb ik heel wat fouten gemaakt en was ik over het algemeen veel te "greedy". Het kon altijd nog hoger en iedereen vertelde me in 2017 dat we naar $50k gingen voor Bitcoin en dat vele altcoins me extreem rijk gingen maken.

Het resultaat: vele coins en tokens heb ik helaas veel te lang vastgehouden en vaak met verlies verkocht. Dat moest in de volgende run anders en dus heb ik in 2020 een strategie voor mezelf bepaald, die beter werkte. Dit ga ik ook nu weer toepassen.

Dit bericht is alleen voor Members

Abonneren

Heb je al een account? Inloggen