LEAPS Deel 2: Mastering the Leap

Navigeer je een weg door leap-opties aan de hand van Implied Volatility (IV).

Twan
Twan

In mijn tweede stuk op dit prachtige medium ga ik in op een aantal begrippen die van belang zijn voor het vinden van lucratieve LEAP-opties. De insteek was om te eindigen met een aantal voorbeelden van LEAPS die ik op de radar heb en hier voorbeelden bij te geven.

Alleen word mij tijdens het schrijven duidelijk dat het uitleggen van Implied Volatility wellicht al stof genoeg geeft voor een artikel en we de praktijkvoorbeelden doorschuiven naar deel 3 (zo creëer ik ook mijn eigen werk 😉).

Lees eerst deel 1, mocht je nog niets over LEAP-opties weten.

LEAP-opties: een introductie - De Lange Termijn
LEAPin’ on a Prayer – een introductie in de wonderlijke wereld van LEAP-opties.
👤
Dit artikel is geschreven door Yuri (FibonacciTrading op X)

Dit bericht is alleen voor Members

Abonneren

Heb je al een account? Inloggen