LEAP-opties: een introductie

LEAPin' on a Prayer – een introductie in de wonderlijke wereld van LEAP-opties.
LEAP-opties: een introductie

Craig David en Sting schreven ooit onbedoeld (of bedoeld) de titel song voor LEAP-opties met het nummer 'The Rise & Fall'. Aan het eind van dit artikel zit het nummer in je hoofd, wat afhankelijk van je muziek smaak positief of negatief kan zijn, maar hopelijk snap je ook waarom dit de titel song voor LEAPs is.

Voor we beginnen zal ik mijzelf even kort introduceren; mijn naam is Yuri (mijn moeder studeerde Russisch toen ik geboren werd, vandaar de spelling) en ik mag door middel van deze inleiding over de kracht en keerzijde van LEAPs, mijn eerste bijdrage leveren aan het vernieuwde DTL-platform!

Voor mij een grote eer en iets wat ik erg leuk vind om te doen. Of jullie daar net zo over denken gaan we binnenkort achter komen.

Nu vraag je je wellicht af, wat maakt mij nou geschikt om hierover te schrijven? Terechte vraag. Ik ben namelijk geen beurshandelaar of aandelenanalist, maar werk als officier bij de brandweer in het mooie Den Haag en heb een grote passie voor alles wat met investeren te maken heeft.

Ik heb in een korte tijd een hoop geld verdiend met LEAPs en ook een groot deel weer verloren, bijzonder veel fouten gemaakt, een hoop geleerd en daarmee een ervaringsdeskundige en zeker geen expert.

Dit artikel is alleen voor DLT Plus members

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in