Gebruik ETP’s om in crypto te beleggen

Nu de crypto hype weer op volle toeren lijkt te draaien en we mogelijk uitkijken naar een bullrun (je weet het nooit), zijn er altijd veel vragen over hoe te beleggen in en profiteren van mogelijke koersstijgingen in de cryptomarkt.
Gebruik ETP’s om in crypto te beleggen

Natuurlijk kun je zelf aan de slag door direct de cryptocurrencies en tokens te kopen op een crypto exchange of via je eigen wallet, maar er zijn ook beleggingen die je kunt doen bij normale brokers: via Exchange Traded Products.

Exchange Traded Products

Bij een broker als DEGIRO of LYNX kun je niet direct beleggen in crypto zoals Bitcoin en Ethereum, laat staan alle kleine duizenden andere cryptoprojecten. Hiervoor dien je dan een account te openen bij Bitvavo, Amdax, BLOX of een van de andere aanbieders van dit soort diensten.

Maar wat nou als je helemaal niet ergens anders een account wilt openen en gewoonweg blootstelling aan crypto wilt hebben bij jouw traditionele broker, samen met je aandelen en ETF’s? Dan kun je een Exchange Traded Product voor crypto overwegen.

Dit artikel is meteen beschikbaar met een DLT Free account

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in