🎙️64. De robots komen eraan

Vandaag duiken we in een van de meest boeiende gebieden van deze tijd: robotica. Met bedrijven als Tesla, Figure, Boston Dynamics en NVIDIA die ambitieuze plannen hebben om 'humanoids' te creëren, lijkt onze wereld over enkele jaren waarschijnlijk totaal getransformeerd te zijn.
🎙️64. De robots komen eraan

Het onvermijdelijke moment van Skynet nadert met rappe schreden! We gaan dieper in op de opkomst van robots en waarom deze ontwikkeling niet slechts een leuke bijkomstigheid is, maar een absolute noodzaak voor onze samenleving.

Laten we daarbij niet vergeten te vragen: hoe kunnen beleggers profiteren van deze snel evoluerende markt die een ingrijpende impact zal hebben op onze wereld?

Daarnaast bespreken we de recente correctie in de wereld van Bitcoin en crypto, onze ambities met betrekking tot het handelen in opties en werpen we een blik op ons toekomstige portfolio voor het moment waarop we de fase van kapitaalbehoud betreden.

Bekijk na het luisteren van deze aflevering ook vooral even de video's hieronder over humanoid robots.

De ETF's waar we het over hadden kun je hier vinden.

Gratis en meteen inspiratie krijgen?

Je krijgt direct toegang tot alle DLT Free artikelen én je ontvangt wekelijks een waardevolle nieuwsbrief. Volledig gratis.
Geweldig! Controleer je inbox en klik op de link om je abonnement te bevestigen.
Fout! Voer een geldig e-mailadres in